sportimus
Hlavný Partner
MINERFIN, a.s.

LIVE tréningy do konca apríla

22.04.2021

Informácie k tréningom č. 20, 21 a 22

Šinter liga | Medziškolská športová súťaž

Priatelia,

s návratom do školských lavíc a postupným otváraním ihrísk a telocviční pre kolektívne športy, bohužiaľ zatiaľ len na klubovej úrovni, sme sa rozhodli postupne ukončiť naše LIVE tréningy. Rozlúčka to však nebude hocijaká, ale v parádnom štýle.

Už vo štvrtok 22.4. od 18:00 nás čaká tréning č.20 s „kondičákom“ Jakubom Chudým, s ktorým si zacvičia priamo v telocvični ZŠ Rajčianska šinterky Dianka (foto) a Bianka. Názov tréningu znie „Jakubove špecialitky 💪 !“ a nepochybujeme o tom, že aj tentokrát to bude super. Link:

https://youtu.be/FpvCCApKvGk

V pondelok 26.4. od 18:00 sa vám prihlásime z telocvične ZŠ Železničná a toto bude veeeľmi zaujímavý a špeciálny tréning č.21, ktorý dostal pomenovanie „A predsa bude FUN J!“  Motívom bude tradičná športová pomôcka – švihadlo. To, ako sa na švihadle naučiť dobre skákať, čo všetko sa dá so švihadlom dokázať, resp. ako ho využiť pri športovej príprave nám predvedie a priblíži športová partička FUN Skippers, ktorú si možno niektorí z vás pamätajú aj z našich ŠINTER turnajov.

No a na úplný záver apríla pre vás pripravujeme tréning č.22, ktorý budeme vysielať vo štvrtok 29.4. Názov znie „Slávnostný“. Jednak preto, že klub ŠINTER Vrakuňa, ktorý vznikol práve vďaka úspechu ŠINTER ligy medzi vami, dievčatá a chlapci, si 27. apríla pripomenie 1. výročie založenia a vzniku. A aj preto, že tento tréning bude s najväčšou pravdepodobnosťou naše posledné LIVE vysielanie L... Plánujeme sa s vami rozlúčiť ozaj slávnostne a účasť na tréningu prisľúbil jeden veľmi vzácny a špeciálny basketbalový hosť, ktorého vám ešte dodatočne predstavíme.

 

Takže je sa na čo tešiť, bude to pestré a POĎ DO TOHO!!!

 

Všetky predchádzajúce tréningy v archíve:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL5FlzVu2oc4rw-4EFfzECvBlyUoeUNQb8